Få 3 gratis skraplotter utan insättning, börja skrapa direkt!

Internet är fantastiskt, det finns så många bra tillfällen där man kan få så mycket olika gratis saker. I det här fallet så gäller det 3 stycken skraplotter som du får helt gratis när du registrerat ett konto och du behöver inte göra någon insättning för att få skraplotterna utan du kan börja skrapa dom direkt!
Hur bra låter inte det? Det är ju som om den lokala mataffären skulle ge en 3 skraplotter bara för att man gick in och handlade!

De skraplotter du tilldelas är väldigt lika vanliga Trisslotter och fungerar på nästan exakt samma vis, det gäller att skrapa fram 3 likadana belopp och gör du det så vinner du beloppet! Vi har skrivit lite mer utförligt om 3 WOW här.

Svenskalotters webbsida
Svenskalotter ger nya medlemmar 3 gratis skraplotter!

Svenskalotter är en webbsida som utstrålar glädje, man blir glad varje gång man besöker den och pirret i magen börjar direkt när man skrapar sina lotter. För er som är sugna på att göra en insättning för att köpa flera skraplotter så kan vi glatt meddela att man får 100% i insättningsbonus ända upp till 1000 kr. Så känner du får att slå på riktigt stort så sätt in 1000 kr så kommer du ha hela 2000 kr att köpa skraplotter för! Det blir mycket skrapande det!

Det går även att spela via mobiltelefonen och surfplattan på några av de mest populära skraplotterna, detta fungerar på både iPhone, iPad och Android.

Skraplotter är dock långt ifrån allt som Svenskalotter har att erbjuda. Det är faktiskt mer som ett casino som även har många av nätets mest populära spelautomater, bordsspel och mycket annat skoj som kan hålla en sysselsatt i timtal!

Aktivera din bonus! Klicka här, registrera dig och få 3 lotter utan insättning!

Gratis Bingo
Har du någonsin spelat bingo på nätet? Det är ett riktigt roligt och samtidigt har man ju chansen att vinna mycket pengar. UtopiaBingo erbjuder alla nya spelare 100 kr att spela bingo för så fort dom registrerat sig!Klicka här!
JackpotJoy

JackpotJoy erbjuder mängder av skraplotter!
Besök deras webbsida och kolla in det stora utbudet! Just nu får du 100 kr gratis bara genom att registrera dig!

Klicka här och skapa ditt konto!